primer missha boomer

Missha M B.B. Boomer este un primer foarte bun, ideal pentru a oferi oricarui tip de ten luminozitate de care are nevoie. Acest primer are o formula speciala, este imbogatit cu pudre de diamant si perle, perfect pentru a face orice ten sa straluceasca. Are o textura foarte usoara ce creste rezistenta fondului de ten si ajuta la o uniformizare mai buna.

Boomer Missha este un primer foarte hidratant, hidrateaza in profunzime, diminueaza aspectul ridurilor si ofera tenului un aspect natural, foarte frumos.

Este un primer potrivit pentru toate tipurile de piele si are efect de iluminare si unificare. Toate femeile isi doresc o rezistenta mai buna a fondului de ten, acest fond de ten fiind foarte potrivit pentru asta. Nu numai ca pregateste tenul pentru machiaj ci si prelungeste rezistenta fondului de ten. Ofera stralucire si luminozitate si sporeste aderenta produselor.

Ce contine?

  • contine pulbere de ametist, pudra de perle, rubin, diamant, platina, toate oferind stralucire si iluminare
  • ulei de moringa care hidrateaza si protejeaza tenul impotriva factorilor externi
  • squalene care mentine umezeala pielii si imbunatateste instant aspectul pielii
  • mannan hidrateaza si catifeleaza

Este nevoie de o cantitate foarte mica de primer pentru a obtine aspectul dorit. Cu ajutorul unui buretel sau pur si simplu al degetelor, se intinde o cantitate mica de produs pe toata fata.

VEZI PRET

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.