Află care sunt culorile de păr care se poartă în toamnă 2017

Toamna lui 2017 vine cu noi tendinte si in materie de par.Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa si face la un anumit moment cate o schimbare in viata ei .

Iata care sunt culorile de par care se poarta in aceasta toamna!

Parul vopsit brunet nu se demodeaza niciodata.Mereu este in top si niciodata nu vei da gres cu un par vopsit brunet.Brunetul are anumite avantaje dar si dezavantaje.Te poti imbatrani dar poti fi cu adevarat seducatoare cu o nuanta de brunet.

Vopsea Deluxe nuanta 900 Negru Natural  – pentru un brunet perfect

Atrage toate privirile cu nuanta negru abanos – Vopsea de par Gloss Sensation de la Syoss

Radacini nevopsite
Daca inainte o femeie care nu-si vopsea radacinile parea neingrijita acum insa a devenit o moda sa-si lasi radacinile crescute si nevopsite.Este un trend care ramane inca in topuri si in toamna anului 2017.

 

Roscat- caramiziu

Roscatul caramiziu este exact in culorile toamnei si este perfect pentru femeile care vor sa incerce ceva nou.Incearca o nuanta de par in culorile toamnei si cu siguranta vei fi incantata.

Vopsea de par Gloss Sensation de la Syoss – nuanta aramiu – scortisoara

Suvite

Daca in ultimul timp suvitele se declarau a fi demodate acum ele au revenit in tendinte.Nu este nevoie sa-ti schimbi culoarea parului si poti sa incerci cu cateva suvite care cu siguranta te vor surprinde si vor da look ului tau un aer proaspat.

 

Culoare de saten natural
Tot ce este simplu si natural mereu va fi frumos.Alege o nuanta cat mai naturala ,apropiata de culoarea ta natural de par .Poti arata bine cu o vopsea saten natural sau iti poti pastra chiar nuanta naturala de par.

 

Nuanta de blond cald

Pentru femeile cu par blond sau pentru cele care vor sa incerce sa-si vopseasca parul blond in aceasta toamna se poarta blondul cald.Renunta la blondul platinat si incearca un blond cald.Aceasta nuanta de blond iti pune in valoare frumusetea si te va face sa arati sexy.
Obtine o nuanta superba de blond cald cu – Vopsea de par Live Color Lightener – 101 
Mentine culoarea parului vopsit cu tratamentul de la Schwarzkopf Professional- Bc Cell Perfector Color Freeze.
Aplica dupa spalare balsamul de la L OREAL Proffesionnel – Vitamino A-Ox.Mentine culoarea parului vopsit si ofera stralucire.
Surse foto . Pinterest
Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.