Idei in alegerea buchetului de mireasă

O dificultate intampinata de majoritatea mireselor o reprezinta alegerea buchetului de mireasa.Orice mireasa trebuie sa tina cont de floarea preferata , de culorile alese pentru intreaga nunta ,de rochie etc,inaltimea ei si de bijuteriile alese.Intre toate florile ,decoratiunile ,panglici etc. trebuie sa axiste o armonie astfel nu vei incarca inutil .

In functie de mireasa ,daca aceasta este mignona si are un decolteu superb se recomanda un buchet rotund mai mic si delicat care sa puna in evidenta detaliile rochiei si frumusetea miresei.
In ultimul timp cele mai apreciate flori pentru buchetele de mirese au fost flori precum bujorii,trandafirii si orhideea. Trandafirii sunt simbolul incontestabil al romantismului ,avand un pret accesibil ,miresele aleg aceste flori pentru buchet in diferite nuante .Bujorii ,dupa cum stim sunt flori varatice ,cu o cupa de floare extrem de impunatoare .Gasim disponibile nuante in roz,alb si mov.Daca vrei sa ai un buchet pretios atunci poti sa alegi orhideea.
Pentru anotimpul de toamna sunt recomandate buchetele cu nuante aurii,burgundy,cupru si mixuri de verde cu maro ,in tandem cu natura.Florile cele mai potrivite pentru o nunta facuta toamna sunt:floarea soarelui,dahlii,crizantemele,trandafirii etc.
 De evitat combinatii de flori multiflorale care se vor exagerate si care nu se potrivesc una cu alta.Garoafele,calele trebuie evitate deoarece atrag atentia doar pentru anumite superstitii.
Iata cateva idei pentru buchete de mireasa:
Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.