Smochinele perfecte pentru ten! : Recomandari

Smochinele sunt perfecte pentru ten! Datorita sursei bogate in vitamine, minerale, acizi grasi si antioxidanti ofera tenului o stralucire naturala.

Foloseste smochinele in prepararea mastilor pentru fata si ofera-i tenului rasfatul de care are nevoie.

Smochinele sunt perfecte pentru exfoliere

Pentru o piele sanatoasa si stralucitoare exfolierea este necesara. Datorita unei enzime active prezente in ele, smochinele sunt excelente exfoliante. Foloseste interiorul cojii si maseaza fata usor. Vei obtine o piele perfecta.

Smochinele hidrateaza tenul

Pielea are nevoie de hidratare. Invata sa previi uscarea pielii cu smochine. Smochinele sunt perfecte pentru hidratare. Aplica pe fata o pasta de smochine si las-0 sa actioneze aproximativ 20 de minute pana aceasta se usuca apoi clateste cu apa calduta.

Smochinele previn imbatranirea

Imbatranirea prematura isi face prezenta prin liniile fine,riduri si pete. Datorita continutului de antioxidanti  si vitamine C si E care actioneaza impotriva procesului de imbatranire. smochinele sunt dusmanul perfect pentru imbatranirea tenului.

Masti faciale cu smochine

  • Masca pentru fata cu smochine si suc de portocale

Ai nevoie de 2-3 smochine, cateva linguri de suc de portocale, o lingurita de zahar si 5 picaturi de ulei de migdale. Decojeste smochinele, pizeaza-le apoi adauga celelalte ingrediente. Amesteca bine si aplica masca obtinuta pe fata. Lasa sa actioneze aproximativ 20 de minute apoi clateste cu apa calduta.

  • Masca hidratanta de fata cu smochine si ulei de masline
 Perfecta pentru zilele din sezonul rece sare in ajutorul pielii uscate si deshidratate. Ofera hidratarea perfecta de care tenul tau are nevoie. Ai nevoie de 2-3 smochine si o lingura de ulei de masline. Piseaza smochinele si amesteca cu uleiul de masline. Pasta obtinuta se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 15 minute.Indeparteaza cu apa calduta.
  • Masca pentru fata cu smochine si iaurt 
 Ai nevoie de 2-3 smochine, 2 linguri de iaurt si o lingura de miere. Piseaza smochinele apoi adauga iaurtul si mierea. Aplica pasta obtinuta pe fata si las-o in jur de 20 de minute pana cand aceasta se usuca. Indeparteaza cu apa calduta.
Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.