Top 5 zodii cele mai orgolioase !

Astrele ne arata care sunt cele mai orgolioase zodii, ele nu iarta si nu uita atunci cand le gresesti!

Top 5 zodii cele mai orgolioase

1.Pe locul 1 in topul zodiilor cele mai orgolioase se afla zodia LEU

Cei nascuti sub acest semn sunt foarte mandri si nu vor renunta la mandrie pentru nimic in lume, nici macar pentru iubire. Nativii Lei sunt firi placute chiar daca uneori par aroganti. Nu le place sa intre in postura de victima si nu te vor ierta daca le gresesti.

2.Pe locul 2 in topul zodiilor cele mai orgolioase se afla zodia BERBEC

Berbecii sunt foarte orgoliosi ,mai ales cei nascuti dupa 10 aprilie. Nu deranja un Berbec deoarece acesta nu te va ierta niciodata. Daca cateodata comportamentul lor pare sa-ti lase impresia ca sunt razbunatori nu este deloc asa. Obtin tot ceea ce-si propun ,sunt foarte cheltuitori si nu tin cont de sfatul nimanui atunci cand li se pare ca nu e in avantajul lor. Dupa cum spuneam nu minti si nu gresi in fata unui Berbec deoarece asta nu uita si nu iarta.

3.Pe locul 3 in topul zodiilor cele mai orgolioase se afla zodia TAUR

De cele mai multe ori cei nascuti in zodia taur sunt incapatanati si acest lucru poate fi interpretat ca orgoliu. Nu reusesti foarte usor sa-ti dai seama ce simte si ce gandeste un taur deoarece acestia sunt foarte introvertiti. Le place ca munca lor sa fie apreciata si daca nu vei face acest lucru acestia se supara si nu uita foarte usor.

4.Pe locul 4 in topul zodiilor cele mai orgolioase se afla zodia SCORPION

Scorpionul este numarul unu in ceea ce priveste momentul cand trebuie sa se prefaca ca este modest. Poate fi fals de multe ori, ii place sa primeasca complimente si le accepta si mereu vrea sa auda lucruri pozitive despre ei. Accept orgoliul unui scorpion si te vei transforma in cel mai bun prieten al lui. Ii place sa se simta in centrul atentiei ,sa fie laudat, si mereu are senzatia ca e buricul pamantului. Daca vrei sa risti sa incepi un razboi cu o persoana nascuta in zodia Scorpion atunci nu este nevoie decat sa o jignesti sau sa o critici.

5.Pe locul 5 in topul celor mai orgolioase zodii se afla zodia CAPRICORN

Se poate spune ca sunt asemanatori cu taurii. Aceste doua zodii sunt si compatibile 100%. Niciodata un capricorn nu-ti va da ocazia sa-i calci orgoliu in picioare. Mereu intuieste ce urmeaza ,este foarte precaut si isi mentine punctul de vedere cu tarie. In ceea ce priveste planul lui profesional, daca se intampla sa-i fie calcat orgoliu in picioare atunci el va deveni sensibil pentru ca nu suporta esecurile.

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.