Culori la moda in aceasta toamna : Recomandari

Toamna aceasta isi propune sa aduca noi tendinte in materie de culori. In aceasta toamna vor fi in tendinte culorile in nuante pale, auriuculori  si albastru marin cat si rosu-grenadina, rosu bordeaux si maple. Regasim in mare parte culorile toamnei in combinatie cu alte nuante.

Iata care sunt culorile la moda din aceasta toamna 2017

Rosul BordeauxIesi in evidenta si poarta rosu bordeaux. Aceasta culoare iti da un aer misterios si sexi. Te face sa pari provocatoare si cu siguranta o sa intorci toate privirile purtand aceasta culoare.

Albastru marin Albastru marin este mai mereu in tendinte si iti scoate in fata feminitatea si siguranta de sine. Tot mai multe vedete au ales in ultima vreme pentru aparitiile de pe covorul rosu aceasta culoare. Cu siguranta nu vei da gres purtand o rochie in aceasta culoare la o petrecere sau chiar la petrecerea de Anul Nou.

Rosu  grenadinaIti doresti o tinuta perfecta? Atunci alege o tinuta in nuanta rosu grenadina.Este o nuanta puternica care te face indrazneata. Cu aceata nuanta de rosu cu siguranta o sa iesi in evidenta intr-un mod placut! Este o culoare foarte feminina care iti ofera tinuta perfecta!

Gri neutru Aceasta culoare este una clasica dar cu siguranta nu vei da gres niciodata. Alege perfect, alege griul neutru in aceasta toamna. Aceasta culoare evoca eleganta atemporala.

Verdele crud – In orice sezon aceasta culoare ramane in tendinte. Iti ofera un aer fresh, delicat si mereu vei face o impresie buna. Daca vrei o schimbare, alege cu incredere verdele crud!

Maple – Este o culoare care te trimite cu gandul la toamna. Aceasta culoare este cea mai potrivita pentru toamna si te vei simti minunat purtand haine in culorea maple.

Sursa foto . Pinterest

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.