Gene false : Pareri

Norocoasele sunt femeile care s-au nascut cu gene lungi si pufoase ,acestea reusind sa atraga privirile si aprecierea tuturor prin frumusetea naturala. Genele false sunt la indemana oricui, femeile bucurandu-se de avantajele pe care acestea le ofera privirii.

Sunt femei care doresc sa-si pastreze frumusetea naturala insa machiajul te ajuta sa-ti corectezi ceea ce natura nu ti-a dat pe deplin si iti pune in evidenta trasaturile.

Frumusetea trebuie evidentiata in mai multe moduri. Genele false schimba aspectul fetei si evident a privirii, iti dau mai multa incredere in tine si te vor face sa ai o privire seducatoare.

Genele false Lovely Eyes sunt din par natural si se aplica foarte usor. Le poti purta in orice moment, fie ca este zi sau seara. Pot fi utilizate de mai multe ori .

VEZI STOC SI PRET

Cum le poti aplica

Genele false se aplica la finalul oricarui machiaj al ochilor si tot ce trebuie sa faci este sa trasezi o linie subtire din creion sau tun apoi sa aplici genele. Adezivul se aplica direct pe gene si niciodata pe pleoape. Genele false se lipsesc incepand cu mijlocul pleoapei ,apoi cu partea mai scurta spre interiorul ochiului si termini cu partea mai lunga care se gaseste spre exteriorul ochiului.

Pentru lipirea genelor ai nevoie de un adeziv special cosmetic.

ATENTIE !

Nu aplica genele false pe cele naturale ci doar la baza pleoapei astfel eviti sa ti se rupa genele naturale atunci cand elimini genele false!

Ne poti gasi si aici ..

GENE FALSE - LOVELY EYES (PAR NATURAL)

GENE FALSE - LOVELY EYES (PAR NATURAL)
100

calitate

10/10

  par natural

  10/10

   rezistente

   10/10

    Pros

    • sunt din par natural
    • se aplica foarte usor
    • pot fi utilizate de mai multe ori
    • se curata usor cu demachiant

    Articole recomandate

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.