Machiaj pentru femeile care poarta ochelari: Recomandari

Femeile care poarta ochelari intampina cateodata mici dificultati atunci cand vor sa se machieze. Machiajul se intinde pe ramele ochelarilor sau chiar pe lentile. Iata cateva sfaturi pentru un makeup special si rezistent pentru persoanele care poarta ochelari.

1.Sub ochi

Ochelarii au tendinta de a arunca o umbra pe fata, ceea ce face ca machiajul de sub ochi sa para mai accentuat si nu foarte estetic. Este bine sa folositi un corector sau un anticearcan sub ochi pentru ca sa neutralizati complet orice intuneric care se creeaza in acea zona.

 

corector mac corector nyx

 

2.Pleoape

Cand vine vorba de culoarea de pe pleoape, pastrati o culoare neutra si stralucitoare. Umbrele uimitoare pot face ca ochii sa para scufundati si obositi. Faceti o umbra care sa se potriveasca cu cea mai usoara culoare a machiajului. Insistati pe cadrul mai mare din zona pleoapei deoarece este cel mai vizibil spatiu pentru ochi, cu care trebuie sa va jucati. Fardul de pleoape nu trebuie sa depaseasca linia ochelarilor.

paleta lorac pro

 

3.Tus de ochi

Atunci cand vine vorba de eyeliner este bine sa trasati o linie nici foarte subtire nici foarte groase. Recomandat pentru persoanele care poarta ochelari este sa trasezi o linie incepand de la jumatatea liniei genelor. Un cat-eye este perfect deoarece atunci cand porti ochelari ochii tai par mai mici ! Cu un cat-eye ochii vor fi mai accentuati si vei avea o privire care cu siguranta nu va trece neobservata!

eyeliner catrice eyeliner inglot

 

4.Mascara

Mascara pentru volum este cea mai buna mascara pentru purtatoarele de ochelari. Evitati sa incarcati genele si asigurati-va ca le separati in timpul in care sunt ude, deoarece pot sa inceapa sa atinga ochelarii. Nu folosi niciodata rimel care iti curbeaza genele! Foloseste rimel si pe genele de jos.

mascara maybelline

 

5.Sprancenele

Sporiti sprancenele. Sprancenele sunt cele mai importante. Daca ai rame de ochelari care iti incadreaza ochii, sprancenele sunt cele care iti incadreaza ochelarii. Contureaza-ti sprancenele cu fard ori cu creion pentru sprancene si fa-ti un obicei si nu uita de sprancene!

paleta parisax

 

Sfaturi:

  • nu asorta machiajul ochilor cu ramele de ochelari
  • daca porti ochelari cu rame subtiri, contureaza-ti ochii cu o linie subtire
  • nu uita de blush – blush-ul este extrem de important pentru femeile care poarta ochelari.
  • pudra este ideala – cu siguranta de fiecare data cand ti-ai dat ochelarii jos ai observat ca iti raman urme rosii pe nas. Un strat subtire de pudra poate rezolva problema.
rame ochelari

 

Sursa foto . Pinterest

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.