Pensula pentru fond de ten Real Techniques RT213 – Review si Pareri

Real Techniques este un super brand de pensule si perii de uz cosmetic lansat in 2011. Pensulele Real Techniques sunt create de Samantha si Nicole Chapman. Acestea fac pensule de inalta calitate, din materiale high-tech si forme inovatoare perfecte pentru un machiaj impecabil.

Real Techniques este o super colectie de pensule de machiaj, pudra, umbre pentru pleoape, fard de obraz sau pentru conturarea fetei ambalate individual sau in seturi.

Peria kabuki de la Real Techniques Original Collection pentru fond de ten este una super speciala. Este printre cele mai bune pensule pentru fond de ten din cate am folosit. Aceasta pensula m-a ajutat ca fondul de ten sa arate impecabil pe tenul meu.

Pensula RT 213 are o forma speciala, fara maner si este pentru aplicarea produselor cremoase cum ar fi fonduri de ten lichide, creme sau pudre.  Are perii mici si densi si asigura o acoperire impecabila.

Este foarte simplu de folosit, este nevoie de o cantitate mica de fond de ten aplicata pe fata. Doar folosind tuse delicate, se intinde bine produsul folosit. Rezultatele sunt perfecte.

VEZI PRET

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.