10 lucruri despre femeia Scorpion

Femeia Scorpion este  femeia misterioasa si sexy dintre zodii. Ea este exotica si comportamentul ei poate sa difere in functie de dispozitie, acum este vulcanica acum este calma!

1.Femeia Scorpion este o femeie directa si cu o minte ascutita. La ea lucrurile ori sunt albe ori negri, niciodata gri!

2.Ii place sa detina controlul si cateodata are un comportament autodistructiv.

Citeste si : Femeia Berbec

3.Este o femeie curajoasa si iubeste sa lupte pentru ceea ce-si doreste.Incapatanata si increatoare isi doreste mereu sa aiba succes in toate domeniile. Face mereu sacrificii ca sa -si atinga telurile.

4.Are mereu grija atunci cand impartaseste un secret cui il spune .

5.Face orice pentru partenerul de langa ea si ii arata ca-l iubeste. Il va sprijini si mereu va avea cuvinte de lauda despre el in fata oricui .

Citeste si : top 10 lucruri pe care nu le stiai despre femeia Balanta

6.Nu-i place flirtul dar ii plac barbatii care ii acorda atentie. Este o femeie loiala barbatului de langa ea.

7.Femeile din zodia Scorpion pot fi foarte dominatoare intr-o relatie, doreste un partener care sa se ridice la nivelul asteptarilor lor ,sa poarte discutii ca de la egal la egal .

8.Ca sa ai viata mai usoara langa o femeie Scorpion trebuie atunci cand aveti confruntari sa o mai lasi si pe ea sa castige. Femeia Scorpion ori iti este cea mai buna prietena ori cel mai de temut dusman. Nu o trada deoarece aceasta nu iarta .

9.In ea poti avea incredere si ii poti spune orice secret. Niciodata nu o sa spuna secretele tale mai departe mai ales daca esti unul dintre  prietenii ei.

10.Femeia Scorpion este pasionala. Ea poate sa iubeasca si sa urasca cu aceeasi intensitate. Niciodata nu-si exprima sentimentele pana nu isi da seama de ce simte cu adevarat.

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.