Top 10 lucruri pe care nu le stiai despre femeia Balanta

Cand ne gandim la balanta, ne gandim la echilibru.Nimeni nu vrea mai mult decat o Balanta sa echilibreze totul. Toti nativii din aceasta zodie isi doresc sa cantareasca, sa egaleze si sa echilibreze tot ce fac, spun, vad si simt.

22 septembrie – 23 octombrie BALANTA

 Top 10 lucruri despre femeia Balanta

1.Firi sociabile si capabile sa comunice. Atrag oamenii prin naturalete si simplitatea lor fiind foarte carismatice .

2.Este foarte echilibrata si are spiritul justitiei. Femeia Balanta se arata mereu sarmanta, gratioasa si atractiva si este mereu sigura pe ea.Intotdeauna este constienta de punctele sale forte dar si de cele slabe.

3.Mereu gaseste o logica si este foarte rationala ,stie sa nu transforme o discutie negativa intr-o cearta urata. Calmul o caracterizeaza.

4.Independenta si supusa in acelasi timp. Femeia Balanta doreste de la partenerul de viata sa-i ofere sfaturi si sa o sprijine neconditionat. Ii plac relatiile armonioase si stabile.

5.Daca un lucru te poate enerva la o balanta, este acela ca nu prea stie sa ia o decizie. In aceasta situatie poate deveni usor enervanta. Pierde mult timp din cauza ca sunt indecise si nu se pot hotara.

6.Daca iti doresti o prietena excelenta, aceasta poate fi Balanta.

7.Vor mereu sa aiba relatii stabile iar sexul pentru ele conteaza foarte mult. Este atenta la nevoile ei dar si ale partenerului, sa fie totul ok pentru amandoi.

8.Uneori se pierd cu firea desi sunt persoane echilibrate. Important este faptul ca isi revin repede si gasesc pacea in viata lor.

9.Iubesc lucrurile de calitate si de lux.

10.Iubesc sa flirteze dar de cele mai multe ori flirtul ei este unul nevinovat desi pare altceva.

Citeste Cupluri zodiacale. Compatibilitati astrologice in dragoste – totul despre compatibilitati in dragoste!

Sursa foto.Pinterest

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.