Berbecul compatibil cu alt Berbec? : Pareri

Berbec si Berbec, când Focurile se-ntâlnesc… Energia izbucneste în valuri si entuziasmul le invadeaza lumea. Numai ca uneori energiile astea foarte puternice se mai si ciocnesc.

Berbecii au pareri foarte bine înradacinate si sunt încapatânati. Rolul vostru în zodiac este sa fiti forta vitala, energia. “Eu” e cam cel mai important si mai folosit cuvant din vocabularul unui Berbec. Asa ca aceasta combinatie, între doi Berbeci, ar putea deveni una dintre chestiile alea picante – mai pe româneste, dragoste cu nabadai. Daca veti reusi sa treceti fiecare dincolo de încapatânarea lui “eu trebuie sa am dreptate” si sa mai domoliti luptele pentru putere, care vor aparea în mod inevitabil, se întrevede o relatie foarte frumoasa, plina de imaginatie, energie si activitate. Daca n-o sa va luati la întrecere pentru fiecare fleac si o sa învatati, fiecare, sa respectati punctul celuilalt de vedere (si dorinta celuilalt de a fi si el sef), si daca veti reusi sa va îndreptati energia spre exterior, spre ceilalti, aveti toate sansele unei relatii cu o gramada de focuri de artificii. Nici un vis nu va fi prea îndraznet, nici o aventura prea curajoasa, nici un proiect prea fantezist. Împreuna puteti realiza atât de multe! Cu conditia sa stabiliti clar durata mandatului la putere al fiecaruia.

Si, dat fiind ca Berbecul este si semnul întreprinzatorului, care porneste la drum asumându-si toate riscurile, nu m-ar mira sa începeti o afacere împreuna. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat însa : Berbecul nu prea-i amator de sfaturi, asa ca asta s-ar putea sa fie un punct de frictiune. Învatati sa ascultati punctul de vedere al celuilalt. Unele sfaturi chiar merita urmate, si pentru fiecare proverb (“sfaturile sunt facute pentru a nu fi urmate”), exista unul care sa-l contrazica. O data ce ati rezolvat problema asta, va puteti îndrepta spre marea aventura împreuna.

Nici unul dintre voi nu este prea practic, asa ca sper sa aveti ceva planete de Pamânt puse la locul potrivit, fiindca altfel riscati sa va avântati prea tare, uitând de treburile casnice.

Sexual, cu atâta imaginatie si energie si dintr-o parte si din cealalta, o sa iasa probabil “9 saptamâni si jumatate”, partea a doua… Berbecului îi trebuie o viata sexuala activa, asa ca din punctul acesta de vedere, nici o problema.

Impulsivi, impetuosi si nerabdatori cum sunteti amândoi, n-ar fi rau sa mai si încetiniti câteodata, caci ritmurile prea rapide epuizeaza repede. O sa va certati probabil mult si aprig – si o sa va împacati pasional de fiecare data. Este o combinatie de cinci stele, asa ca merita încercat. În fond, partenerul tau are aceleasi calitati ca si tine!

Citeste continuarea ..

Sursa text  . eastrolog.ro

Sursa foto . Pinterest

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.