Trenduri în materie de manichiură pentru sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018

Sezonul de toamna-iarna 2017-2018 vine cu noi trenduri in materie de manichiura.

Trenduri în materie de manichiură pentru sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018

1.Unghii metalice

Daca credeai ca moda unghiilor metalice va dura putin , ei bine nu este asa.Unghiile metalice se mentin si in acest sezon de toamna-iarna 2017-2018 in top.Poarta unghii de culoarea cuprului , aurii sau argintii .Vedete care iubesc unghiile metalice:Lady Gaga,Beyonce,Rihana.

 

 

2.Imprimeu animal print

Daca in materie de haine suntem obisnuiti cu tot felul de imprimeuri animal print iata ca si in materie de manichiura ,imprimeul animal print este un trend in mare voga.

 

3.French cu alte culori

Cand auzi manichiura French te gandesti la manichiura realizata cu nuante de nude sau alb?Poti sa realizezi o manichiura french si cu alte nuante cum ar fi albastru,negru ,roz ,rosu si altele.Incearca manichiura French cu nuanta rosie si vei fi uimita.

Set oja French Passion 

 

 

 

4.Grafisme incomplete

Modelele de unghii cu motive geometrice sunt in trend de ceva vreme incoace.In ultimul timp s-au observat doar grafisme incomplete pe unghii.

Pentru unghii sanatoase incercati tratamentul Tratament pentru unghii Ideal de la INGRID Cosmetics .

 

Vrei sa obtii o manichiura ca la salon? Atunci foloseste primerul pentru lacul de unghii Baza de unghii Miss Sporty Nail Expert Gel Primer de la Miss Sporty   – cumpara aici 

Surse foto. Pinterest

 

 

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.