Celulita este o adevarata corvoada si este estrem de inestetica mai ales in sezonul cald , atunci cand vrem sa mergem la plaja sau chiar pe strada atunci cand purtam haine mai scurte. Nu exista pentru celulita un singur remediu sau vreo solutie magica . Pentru a scapa de celulita trebuie sa parcurgi mai multi pasi.

Ce este celulita?

Celulita reprezinta acumularea de tesut adipos , mai exact de grasime care apare sub piele si cu precadere la nivelul soldurilor , feselor , coapselor. Celulita apare acolo unde zona este slab vascularizata.Celulita este cauzata de deshidratarea organismului , conditie care favorizeaza acumularea toxinelor sub piele , de stres , tulburari digestive sau chiar de dereglarile hormonale. O alimentatie nesanatoasa sau fumatul poate favoriza celulita.

NATURYS BEAUTY DAY Crema-Ulei anticelulitica

Remedii impotriva celulitei

  • O dieta sanatoasa.  Pentru detoxifierea organismului este indicat sa consumi cat mai multe fructe si legume. Nu trebuie sa tii vreo dieta stricta sau brutala deoarece organismul va avea tendinta de a face rezerve de grasime.Acizii grasi Omega-3 au un impact pozitiv asupra siluetei si tonusului general reducand inclusiv celulita.
  • Sportul . Sportul pune in miscare circulatia si tonifica musculatura.Sporturi recomandate cu efect anticelulitic sunt joggingul si inotul.
  • Suplimente alimentare . Exista o gama variata de suplimente alimentare pe baza de ingrediente naturale , in farmacii care au rol in diminuarea tesutului adipos si accelerarea metabolismului si pot contribui si la reducerea celulitei.
  • Hidratare . In fiecare zi trebuie consumate minim 8 pahare de apa pe zi . Apa este foarte importanta pentru eliminarea toxinelor din corp .
  • Cremele anticelulitice. Foarme eficiente sunt si cremele anticelulitice care au efect de stimulare a microcirculatiei si de imbunatatire a aspectului pielii.Crema anticelulitica Bodyshape )
  • Masajul . Masajul anticelulitic este un aliat perfect impotriva celulitei , acesta are rol de a pune in miscare circulatia si de a reduce tesutul adipos.

Sursa foto . Pinterest

Ne poti gasi si aici ..

S-ar putea sa iti placa si...