Curatare perfecta cu apa termala! Recomandari

Apa termala era folosita in trecut de doctorii francezi pentru tratarea eczemelor, arsurilor si chiar a psoriazisului. Se stie ca apa termala calmeaza pielea iritata si amelioreaza durerea. Ofera pielii un aspect vizibil mai sanatos si intareste bariera cutanata a acesteia.

Apa termala contine o cantitatea ridicata de alioelemente si minerale. Ajuta tenul alergic sau iritat si intareste capacitatea de aparare a pielii. Potrivita pentru orice tip de ten aduce numeroase beneficii acestuia, chiar daca tenul este foarte sensibil.

4 motive pentru care sa folosesti apa termala :

1. Apa termala calmeaza pielea iritata – contine foarte multe minerale, are proprietati curative, antiseptice si antioxidante.
2. Apa termala calmeaza arsurile solare – perfecta pentru orice sezon, mai ales in timpul verii atunci cand esti foarte expusa la radiatii. Calmeaza si regenereaza pielea. Arsurile solare se vindeca mult mai repede folosind apa termala.
3. Machiajul rezista mai mult ! 
Un machiaj perfect nu este intotdeauna usor de obtinut. Poti folosi apa termala pe post de baza de machiaj si ca spray de fixare dupa ce te machiezi.
4. Reface tenul dupa exfoliere – datorita compozitiei unice a apei termale tenul tau se reface imediat dupa exfoliere. Aplica apa termala pe fata dupa ce ai indepartat celulele moarte si vei observa ca tenul se vindeca mult mai rapid si vei obtine o stralucire naturala.
Sursa foto. Pinterest
Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.