Ceaiul de lavanda beneficii pentru organism : Recomandari

Lavanda (sau levantica) este un semiarbust cu frunze mici si flori de culoare albastru violet. Se utilizeaza ca parfum de baie, consum intern si extern, industria cosmetica. Ceaiul de lavanda poate face minuni, iti ofera o stare de bine si elimina tensiunile psihice.

INTERN: sedativ, antidepresiv, antispastic, analgezic, hipotensiv, coleritic, diuretic, antimicrobian, antifungic, antitumoral si anxiolitic.

Reduce tensiunile psihice si iti ofera o stare de liniste si calmitate. Ofera protectie organismului impotriva stresului si ajuta sistemul nervos, cardio – vascular si digestiv. Te ajuta in caz de somnolenta si armonizeaza starea psiho-emotionala. Este perfect pentru spasmele care apar la nivelul tractului gastrointestinal. Ajuta la mentinerea tensiunii arteliale in limite normale si la detoxifierea organismului.

Este indicat pentru anxietate, neliniste, tensiune psihica, atacuri de panica, migrene, depresii, dureri de cap, insomnie si afectiuni cardiace pe fond nervos. Te poate ajuta si in caz de tulburari intestinale, diaree cauzata de stres, afectiuni respiratorii cum ar fi raceala, amigdalita, bronsita  si in reumatism.

VEZI STOC SI PRET

EXTERN:

Mentine sanatatea pielii, a parului si a mucoaselor (vaginala, bucala)

Este indicat pentru rani, igiena bucala, arsuri, acnee, micoze (candidoza), dureri perianale, leucoree, spasme musculare, dureri osoase si musculare, dureri articulare, caderea parului, matreata.

Nu este indicat pentru femeile insarcinate, care alapteaza si la copiii mici.

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.