Cosmetică,  Frumusete,  Machiaj

Genele false-pentru o privire seducatoare!

Norocoasele sunt femeile care s-au nascut cu gene lungi si pufoase ,acestea reusind sa atraga privirile si aprecierea tuturor prin frumusetea naturala .Genele false sunt la indemana oricui , femeile bucurandu-se de avantajele pe care acestea le ofera privirii.Sunt femei care doresc sa-si pastreze frumusetea naturala insa machiajul te ajuta sa-ti corectezi ceea ce natura nu ti-a dat pe deplin si iti pune in evidenta trasaturile.

Frumusetea trebuie evidentiata in mai multe moduri.Genele false schimba aspectul fetei si evident a privirii , iti dau mai multa incredere in tine si te vor face sa ai o privire seducatoare.

In prezent genele false sunt utilizate de majoritatea femeilor ,acestea au reusit sa se imbunatateasca si sa devina mult mai naturale .Chiar daca in trecut genele false erau folosite doar de acrite ,in prezent fiecare femeie isi poarte permite un astfel de accesoriu ,pentru un aspect mult mai atractiv.

Genele false pot fi de mai multe feluri ,rare,groase,lungi sau scurte ,banda continua , permanente sau ocazionale.In ultima perioada cele care au prins foarte bine sunt genele fir cu fir.

 

Genele false permanente sunt utilizate de femeile din intreaga lume atasarea acestora au anumite avantaje :

-costul ieftin

-forma eficienta usor de atasat

-pot fi folosite in mod repetat

-usurinta si disponibilitatea cu care pot fi puse

In functie de confortul fiecarei femei se face alegerea genelor ,acestea sunt perfecte cand vrei sa mergi la anumite evenimente mai ales seara.

Pentru un machiaj natural sunt indicate genele scurte sau medii.Genele false cu ornamente suplimentare cum ar fi margelute,briliante,floricele etc . sunt preferate de femeile moderne. Genele false pot fi negre,verzi , albastre roz ,argintii etc.

Genele false trebuie alese cu mare atentie ,inainte de a le aplica trebuie sa curati pleoapa foarte bine si genele naturale astfel sa inlaturi resturile de machiaj sau de crema.Ai nevoie de o perie de gene sa separi firele e par in sus si in jos ,aceasta operatiune facandu-se cu ochii inchisi.Genele false se lipsesc incepand cu mijlocul pleoapei ,apoi cu partea mai scurta spre interiorul ochiului si termini cu partea mai lunga care se gaseste spre exteriorul ochiului.

Pentru lipirea genelor ai nevoie de un adeziv special cosmetic .

ATENTIE !

Nu aplica genele false pe cele naturale ci doar la baza pleoapei astfel eviti sa ti se rupa genele naturale atunci cand elimini genele false!

 

 

Ne poti gasi si aici ..

S-ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.