Ingrijirea parului inainte si dupa coafare : Pareri

Ce greseli faci inainte si dupa ce iti coafezi parul

Orice femeie vrea sa aiba un par frumos ! Un par coafat arata bineinteles mult mai bine insa instrumentele de styling iti pot afecta sanatatea parului. La fiecare coafare trebuie sa tii cont de cativa pasi si sa folosesti produsele potrivite parului tau.

vezi oferta de pret

Inainte de coafare

Placa de par sau diferite aparate de coafare cu aport de caldura pot afecta podoapa capilara. Parul trebuie pregatit inainte de utilizarea acestor aparate. Pentru parul ondulat sau cred este recomandat sa fie aplicat un ulei hidratant sau un ser special impotriva electrizarii. Niciodata sa nu uscati parul la o temperatura ridicata. Ai parul drept si vrei sa ii dau volum? Aplica un produs pentru protectie termina pe toata lungimea parului si o spuma pentru volum la radacini. In acest caz nu este nevoie sa usuci parul cu difuzorul daca vrei sa ai volum si un aspect lucios.

Chiar daca ai parul drept sau cret este foarte importanta protectia termica. Inainte de folosirea placii sau oricarui dispozitiv care produce caldura foloseste uleiuri sau produse speciale care sa ofere protectie.

uscator de par Philips
Doresti ca, coafura ta sa reziste cat mai mult?

Poti pastra coafura impecabila cat mai mult timp fara sa afectezi sanatatea parului.Unii specialisti recomanda sa folositi un sampon uscat inainte de culcare. Instrumentele de styling pot afecta grav sanatatea parului. Nu sunt recomandate temperaturile ridicate, prea fierbinti deoarece afecteaza si matuiesc parul.

placa buna BabyBliss

3 pasi inainte de folosirea instrumentelor de styling cu aport de caldura
  • pregatirea parului cu produse hidratante
  • stylere de cea mai inalta calitate
  • sampon uscat pentru mentinerea coafurei impecabile
Sursa foto . Pinterest
Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.