Masca de fata whitening Mario Badescu : Pareri

DESPRE MASCA DE FATA WHITENING

Masca de fata Whitening Mask perfecta pentru toate tipurile de ten. Masca hidrateaza si ajuta fata sa aiba un ton uniform. Reduce imperfectiunile fetei cum ar fi cicatrici sau acnee sau chiar petele provocate de soare.

Masca contine ingrediente naturale cum ar fi acidul Jokic, Licorece si Mulberry. Datorita acestor incrediente aceasta masca este potrivita pentru orice tip de ten, chiar si pentru tenul foarte sensibil sau care este atacat de acnee erupta deoarece nu contine alfa hidroxi.

Se aplica de 2 ori pe saptamana, un strat subtire. Pielea trebuie sa fie foarte curata inainte de aplicarea cremei si sa fie evitata zona ochilor. Se asteapta in jur de 10 minute si apoi se clateste cu apa calda.

Crema contine : apa deionizata, balsam peru, amidon din grau, caolin, dioxid de titan, oxid de zinc, acid Jojic, extract de dude, extract de lemn dulce, extract de struguri, propilenglicol si ceara de albine. Aceasta masca curata perfect tenul si ii ofera luminozitate. Poate fi folosita cu incredere pentru orice tip de ten.

Parerile clientilor : persoanele care au folosit aceasta crema s-au declarat foarte multumite, au remarcat rezultate inca de la primele utilizari. Aceasta masca este ideala pentru orice tip de ten si te ajuta sa scapi de imperfectiuni si iti lasa fata curata si luminata.

vezi oferta de pret

 

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.