Patutul ideal pentru camera copilului

O sarcina placuta se dovedeste a fi pentru o viitoare mamica aceea de a amenaja camera bebelusului si isi doreste ca, copilasul ei sa beneficieze de un loc confortabil.

Tendintele pentru decorarea unei camere de nou-nascut :

In primul rand trebuie sa tinem cont de sexul bebelusului si culorile preferate a parintilor astfel cromatica de culori sa se potriveasca  urmand apoi fiecare sa decoreze spatiul dupa bunul plac ,dupa cum li se pare mai frumos. Amenajarile din ultimii ani reusesc sa faca camera celui mic un adevarat taram de basm ,insa nu ar trebui sa ne luam neaparat dupa ce este la moda ci sa ne gandim la lucrurile care ii servesc in primul rand copilului. Ca patuturi pentru copii se regasesc de genul baldachinelor cu tablouri cu personaje animate, lustre din materiale extravagante sau covoare viu colorate.

Spatiul dedicat cresterii si odihnei copilului ar trebui sa fie compus din paturi de lemn , noptiere practice si un loc de dormit pentru mama care vegheaza permanent starea celui mic .

Ca un model pentru o solutie ideala pentru o camera de bebelus ar fi patutul din lemn de fag alb kidscare.Culoarea se potriveste cu orice alta mobila iar materialul este rezistent si deloc pretentios.

patuturi copii
Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.