TOP 5 cele mai frumoase destinatii de sarbatori din Romania

Iti doresti sa-ti petreci sarbatorile de iarna intr-un loc minunat in Romania?Romania este o tara cu multe locuri frumoase , de vizitat si de petrecut orice sarbatoare .Fii alaturi de cei dragi de sarbatori in cele mai frumoase locuri din Romania!

Iata TOP 5 cele mai frumoase destinatii de sarbatori din Romania.

1.Hotelul de Gheata de la Balea Lac

Acest hotel a fost construit in iarna anului 2005-2006. Este primul hotel de gheata din Europa de sud-est.Perfect pentru sarbatorile de iarna, este cu siguranta o experienta care nu o vei uita niciodata. Este o destinatie foarte atractiva pentru sarbatorile de iarna, la Winter Park poti sa faci schi si snowboard. Camerele hotelului au paturi de gheata acoperite cu blanuri si saci de dormit iar in restaurant servirea se face pe platouri de gheata si pahare de gheata sculptate.

2.Borsa

O idee foarte buna pentru sarbatori si nu numai este sa mergi in Maramures. De sarbatorile de iarna, Borsa ofera un peisaj de neuitat. Gasesti numeroase oferte de cazare cu preparate traditionale si obiceiuri pastrate cu sfintenie. Vei fi uimit de : Cascada cailor, lacul iezer, cabana meteorologica si mocanita.

 

 

3.Statiunea Paltinis

O vacanta perfecta in statiunea Paltinis. Este cea mai intalta statiune din Romania.Statiunea este situata la 32 km de sibiu. Poti ajunge si la Sibiu foarte usor. Aici poti petrece cele mai frumoase sarbatori de iarna, aer curat si peisaj de basm. Aceasta statiune este situata in carpatii Meridionali.

 

4.Voineasa

Voineasa este situata pe valea raului Lotru la poalele muntilor cu acelasi nume. Este o statiune perfecta pentru orice anotimp. Te poti bucura de liniste si de o atmosfera de vis. Voineasa in nordul judetului Valcea la 80 km de Ramnicu Valcea.

5.Poiana Brasov

Poiana Brasov este situata langa orasul Brasov in Muntii Postavaru si este cea mai apreciata statiune din Romania. Fie ca esti incepator sau avansat te poti bucura de partii de ski ideale pentru oricine.

 

Sursa foto .Pinterest ,Google

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.