3 zodii de femei rele si razbunatoare

Fiecare om intr-un moment poate arata un pic de rautate. Unii poate chiar mai mult, in cazul unor femei aceasta rautatea poate fi dusa la extrem. In zodiac sunt 3 zodii de femei razbunatoare si atunci cand au momentele de furie este bine sa nu te afli in preajma lor!

3 zodii de femei care reactioneaza foarte urat atunci cand le enervezi:

Zodia Pesti

Femeia nascuta in zodia Pesti este foarte manipulatoare, fie ca este vorba de atitudine sau de cuvinte. La inceput pare blanda, cu intentii bune dar atunci cand se enerveaza arata scorpia din ea. Este violenta si nu sta sa gandeasca in acele momente. Este o persoana egoista si face mereu pe victima ca sa nu iasa la iveala planurile diabolice de razbunare.

Your Personal Horoscope 2018, Paperback • Harper Thorsons

Zodia Scorpion

Femeile din zodia Scorpion pot fi descrise doar printr-un singur cuvant si acela ar fi, nemiloase. Mereu considera ca cineva vrea sa-i faca rau, ca toti sunt impotriva ei. Are un orgoliu foarte mare si nu conteaza daca umileste sau face pe cineva sa se simta inferior. Nu trebuie sa indraznesti sa contrazici o astfel de femeie deoarece vei avea parte numai de replici acide si de o razbunare cumplita.

Tu si viitorul tau (eBook) • Litera – HOROSCOP

Zodia Taur

Foarte rea prin definitie, femeia taur adora sa se razbune. Nu are niciodata logina si nici ratiune, este geloasa si foarte posesiva si nu iarta niciun pas gresit. Este invidioasa si nu tine cont daca isi tradeaza prietenii. Se victimizeaza si isi face planuri de razbunare!

Sursa foto . Pinterest

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.