Vrei sa-l surprinzi? Iata ce cadou sa-i faci!

Uneori, cadourile pentru barbati ne pot pune in dificultate. Nu stii ce cadou sa-i faci si vrei ca acesta sa aprecieze? Indiferent de cine este vorba, de iubit, de sot sau pur si simplu un coleg devine un pic dificil atunci cand vrei sa pregatesti un cadou. Intotdeauna, un barbat va aprecia lucrurile practice, sa le poata folosi. Arunca o privire si vezi ce ar trebui sa-si inlocuiasca.

Iata cateva idei de cadouri pentru barbati:

O camasa

Arunca o privire in camasile lui si vezi cam in ce stil, ce material si ce culori prefera. Asa cum tu consideri ca niciodata nu ai suficiente perechi de pantofi, o camasa pentru un barbat poate fi intotdeauna binevenita, una in plus nu strica niciodata! Daca ii cunosti stilul, este foarte usor iar daca ai indoieli atunci este bine sa alegi o camasa cu un model clasic si culori neutre.

CAMASI DE CALITATE

Un portofel

Poti alege un accesoriu, cu siguranta un portofel este folosit zilnic. Alege un portofel de calitate, de piele! Cu un portofel niciodata nu dai gres.

PORTOFELE

CADOURI PENTRU EL 

Un ceas

Il stii ca poarta ceasuri? Un ceas este cadoul perfect pentru un barbat! Un barbat care se respecta are cel putin un ceas. Alege un ceas cu, curea de piele.

CEASURI BARBATESTI

Orice barbat va aprecia un astfel de cadou!

Sursa foto. Pinterest

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.