5 lucruri de invidiat la femeia Varsator

Femeia varsator este una dintre cele mai de invidiat femei din zodiac. Este imprevizibila, orginala, inteligenta si mereu cu idei noi.

Mereu originala

Femeia varsator nu suporta sa fie asemanata cu alte femei. Este mereu orginala si nu vrea sa fie bagata in aceeasi oala cu nimeni. Spune intotdeauna clar si raspicat ce vrea si mereu vine cu idei bune si le sustine cu tarie. Intotdeauna ea este diferita daca toti vor ceva ea vrea altceva.

Nu se da batuta niciodata

Pentru femeia varsator cuvantul invinsa nu existat. Oricat de greu ar fi ea niciodata nu se opreste din drum si ajunge mereu unde si-a propus. Este foarte perseverenta!

Cei mai cool pantofi – DOAR AICI 

Este independenta

Ii place mereu sa fie independenta. Se descurca mereu pe cont propriu si este foarte bine organizata. Nu-i place spiritul de turma si este mereu libera. Nu este tocmai o gospodina cuminte si devreme acasa. Femeia varsator in dragoste este fidela, doar daca iubeste .

Este greu de ranit

Femeia varsator poate parea aroganta sau chiar rece insa ea este o fire foarte sensibila. Nu are niciodata incredere din prima clipa, nu este geloasa si nici nu-si va controla iubitul. Este o fire libera, ofera libertate si vrea sa aiba parte de aceeasi libertate.

Cosmetice si parfumuri

Compania ei niciodata nu este plictisitoare

Femeia varsator chiar si dupa multi ani petrecuti impreuna te va uimi in permanenta. Este foarte schimbatoare si atrage barbatii cu usurinta. Nu trebuie sa faca un efort special ca sa pastreze pe cineva langa ea. Niciodata nu te vei plictisi langa o femeie varsator.

Sursa foto . cufarulcudichiseli.ro

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.