Rujul perfect in functie de piele : Recomandari

De cele mai multe ori facem greseli in alegerea nuantei potrivite a rujului. Rujul perfect este acela care este adaptat in functie de tipul pielii. Rujul ales perfect te face sa prinzi mai multa incredere in tine!

Rujul perfect pentru fiecare tip de piele :

1.Pentru femeile cu pielea deschisa la culoare ar trebui sunt recomandate rujurile in nuante de piersica, corai, roz si chiar nude. Rujul rosu pentru femeile cu pielea alba ar trebui sa fie unul mai intens sau spre portocaliu cu cristale sclipitoare. Atunci cand folosim nuante de brun inchis, mov sau burgund pielea alba tinde sa devina bolnavicioasa si palida in combinatie cu aceste nunte pentru ca, contrasteaza puternic fata.

Rujul de buze Rimmel London Moisture Renew – nuanta de roz deschis il puteti achizitiona  VEZI PRET

Rujul Lustreglass Sheer MAC Cosmetics

2.Pentru pielea de culoare medie se potrivesc nuantele de caramel ,cafea ,pruna si chiar roz puternic, cu subtonuri maron. Ca sa iluminezi un ten mediu este nevoie de un ruj rosu foarte puternic sau cu subtonuri albastre. Nuantele neutre de ruj sunt cele mai nepotrivite pentru pielea de culoare medie deoarece te vor face sa pari stearsa si chiar palida.

Ruj de buze matifiant atomic Red Mat de la Deborah Milano – nuanta 3 caramel il puteti achizitiona aici

3.Pentru pielea mai maslinie la culoare poti purta nuante de pruna,ciocolata, rosu, roz, corai, orange inchis sau culori pastel. Nuantele de portocaliu deschis, rosul si rosul puternic trebuie evitate deoarece constrasteaza cu subtonurile galbene ale pielii tale astfel te fac sa pari bolnava.

Ruj rezisten Revlon Super Lustrous –  ofera hidratare intensa si il puteti achizitiona VEZI PRET

4.Pentru pielea mai inchisa la culoare sunt recomandate nuante de corai, roz puternic sau orange dar si nuante de maron sau burgund, astfel incat sa o pui in evidenta. Nuantele cremoase de bej trebuie evitate deoarece creeaza un contrast neplacut cu pielea.

Ruj MAC Cosmetics Lipstick Aute Cuture Staring Rosalia.  Cumpara acest ruj la un super pret si bucura-te de buze hidratante si pline VEZI PRET

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.