Sfaturi pentru determinarea nuantei pielii

Metode pentru identificarea subtonului pielii:

1.O metoda pentru identificarea subtonului pielii este sa iei o foaie alba si sa o pui in dreptul fetei.Daca ai un subton cald atunci fata ta trebuie sa emane culori precul galben sau auriu-piele inchisa.Subtonul rece are un aspect mai albastrui ,sau tente de roz -piele deschisa.

2.Incheietura mainii este o modalitate eficenta .Pentru identificarea culorii pielii ,la lumina naturala uita-te la incheietura mainii si observa culorea venelor tae.Culoarea albastruie arata ca ai un subton rece iar cea verde arata ca subtonul este cald.Cand nu reusesti sa stabilesti o culoarea , subtonul este posibil sa fie neutru.

3.Testeaza bijuteriile din aur,argint sau bronz.Pentru un subton cald ,aurul se potriveste perfect iar pentru subton rece argintul.Daca ambele bijuterii ti se potrivesc,aurul si argintul sau bronzul atunc subtonul este neutru.

4.O alta metota este cea a hainelor albe.Incearca un obiect vestimentar alb imaculat si unul de culoare alb prafuit.Pentru subtonul cald albul imaculat se potriveste perfect iar pentru cel rece se potriveste cel prafuit.

Culoarea naturala a ochilor si a parului te pot ajuta sa-ti dai seama de tonul pielii.Persoanele cu ochi albastri sau verzi cu parul blond ,tonet sau saten tind sa aiba o piele mai deschisa la culoare ,cu subtonuri de roz.Persoanele cu ochi caprui,negri si cu par negru,saten , roscat sau blond au de regula o piele inchisa cu subtonuri aurii.Te poti simti norocoasa daca culoarea pielii tale este neutra ,atunci cand nu te regasesti in niciuna dintre aceste categorii.Norocoasele cu pielea neutra pot purta nuante atat calde cat si reci !

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.