Suc din sfecla rosie, morcov si mar

Sucul din sfecla rosie, morcov si mar era folosit drept tratament pentru cancerul de plămâni şi multe alte boli, în medicină chinezeasca, cu ceva timp în urmă, acum bautura aceasta este extrem de populara datorită beneficiilor sale.

Merele sunt fructe grozave, nu necesită protecţie speciala, reprezinta gustarea idealaCat de des aţi auzit un mar consumat pe zi ţine doctorul la distanţa ?
Merele conţin vitamine şi minerale A, B1, B2, B6, C, E, niacina, zinc, cupru, potasiu, fosfor, fier, calciu, magneziu şi acid folic.
Morcovii, dulci şi suculenti au o varietate mare de vitamine: A, B1, B2, B3, B6, C, E, K, acid folic, niacina şi acid pantotenic. Au şi minerale: potasiu, calciu, fosfor, magneziu şi seleniu. Dar cel mai important este beta-carotenul.
Beta carotenul este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi naturali, ajută la protejarea organismului de radicalii liberi dăunători.
Sfecla rosie are vitaminele A, C, un întreg complex de vitamine B, potasiu, fier, magneziu şi cupru. Şi agenţi anti-îmbătrânire!

                                                         Mod de preparare :

Pentru preparare, avem nevoie de sfeclă roşie, morcovi şi mere. În funcţie de cantitatea dorităadăugaţi fructe. Trebuie doar speli fructele şi legumele ,pentru sucul aibă efectul dorit şi le pui în storcătorul de fructe. Ingredientele sunt foarte dulci, este indicat nu adaugi zahărSucul se bea pe stomacul gol, imediat după ce a fost preparat, deoarece nu este recomandat fie păstrat la frigider.

storcator philips
Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.