Zodii predestinate sa fie impreuna

S-au nascut sa fie impreuna!

Berbec cu Balanta

 Berbecii , dupa cum stim sunt indrazneti,muncitori ,au o energie care nu scade niciodata si sunt mereu pasionati de ceea ce fac.Firi independente ,le place mereu sa iasa in evidenta.Balanta pe de alta parte echilibreaza emotional Berbecul.Berbecul va avea mereu spatiu sa se desfasoare din partea unei Balante ,aceasta fiind si ea independenta.

 

Taur si Scorpion

Persoane hotarate,creative si sincere sunt persoanele din zodia Taur.Au un simt practic , sunt loiali si gasim numeroase caracteristici ale nativilor din aceasta zodie.Dupa decizia astrelor fac familie buna cu Scorpionul.Scorpionul are caracter opus fata de Taur.

 

Leu si Sagetator

Leii  adora sa flirteze , sa-si exploreze partea sexuala ,sunt plini de incredere in ei ,puternici si mereu amuzanti.Sagetatorul are o energie sexuala debordanta , astfel intalnirea dintre ei nu poate fi decat una extrem de pasionala.Ca si persoanele din zodia Leu ,sagetatorii sunt firi amuzante ,pe aceeasi frecventa cu Leii!

 

Capricorn cu Pesti

Un lucru este sigur ! Capricornii sunt persoane pe care te poti baza mereu ,sunt practici si independenti.Prin natura lor,pestii au o fire creativa  deci o sa vedeti ca mereu puteti face lucruri frumoase in cuplu.Nu degeaba v-au pus astrele impreuna!

 

Ne poti gasi si aici ..

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.